Joulumenut kabinetteihin

Ravintola Sipulin joulumenut
kabinetteihin 8.12. – 22.12.2017

Aperitiiviehdotuksia

Makasiinin jouluglögi à 9.50 €
Maustettua punaviiniä, päärynää ja calvadosta

Veuve Alban Blanc de Blancs Brut, France 53,00
Terre di Marca Prosecco Bio Millesimato Extra Dry, Italy 61,00
Taittinger Brut Reservé Champagne 88,00
Wine Gallery Champagne Suomi Finland 100 100,00

 

Canapés 4,00 /kpl

Savumuikku
Porkkana- tuorejuusto
Poro- karpalo
Metsäsienitartaletti

 

Menu Passat 49,00

Sherryllä maustettua sienikeittoa, pikkelöityjä sieniä ja pekonimurua
***
Paahdettua siikaa, fenkolia ja Appelsiini Beurre Blanc
***
Suklaapannacotta, metsämansikkaa ja kahvikakkua

 

Menu Sipuli 59,00

Sipulin kalalautanen ja tilliperunaa
***
Sherryllä maustettua sienikeittoa
***
Ibericopossun fileetä, viikunakastiketta ja perunakroketti
***
Puolukkafrangipane, suolakaramellia ja vaniljajäätelöä

 

Lisäksi menuisiin
Kolmen juuston lajitelma ja mustikkahilloketta 6,00
Välisorbetti 3,50
Toinen alkuruoka 10,00
Toinen pääruoka 15,00