Illallismenut

Menut yli 30 henkeä

Ajalla 2.10.2017-30.9.2018

Aperitiiviehdotuksia

Casteller Cava Brut, Spain 44,00/7,20
Veuve Alban Blanc de Blancs Brut, France 53,00
Terre di Marca Prosecco Bio Millesimato Extra Dry, Italy 61,00
Taittinger Brut Reservé Champagne 88,00

 

Canapés 4€ /kpl

Savulohi
Porkkana- tuorejuusto
Poro- Puolukka
Metsäsienitartaletti
***
Mustikka- ja limevaahtokarkki
Pistaasi macarons& tyrnimarmeladi

Suosittelemme vähintään 3 kappaleen valikoimaa/henkilö

Parsa-menut alle 30 hengelle

Ajalla 23.4.2018-2.6.2018

 

Parsamenut tarjolla upeissa ja uniikeissa Sipulin kabineteissa!

Menut alle 30 henkeä

Ajalla 23.4.2018-2.6.2018

Lisäksi menuisiin:

Kolmen juuston lajitelma ja viikunaa 6,00
Välisorbetti 3,50
Toinen alkuruoka 10,00
Toinen pääruoka 15,00