RAVINTOLA SIPULIN JOULUBUFFET
 

Tarjoillaan ajalla: 8.12.–22.12.2017

 

Ma-Pe klo 11.30–15.00 & 17.00–22.30

La klo 12.00–16.00 & 18.00–22.30

Su klo 13.00–16.00

Pe 8.12. klo 11.30–15.00
 

Makasiinin jouluglögi à 9.50 €

Maustettua punaviiniä, päärynää ja calvadosta

ALKURUOKIA

Siianmätiä ja ruohosipuli-smetanamoussea L, G

Välimerensilakkaa M, G

Mätisilliä M, G

Savusiikakakkua L

Kylmäsavulohitartar ja fenkolia M, G

Ahvenanmaan savukirjolohta ja rapu-chiliaiolia L, G

Paahtopaistia, marinoituja valkosipulinkynsiä ja valkosipulikreemiä L, G

Metsäsienisalaattia L, G

Pähkinäistä hanhiterriiniä ja paprikahilloketta L, G

Inkivääripaahdettua kurpitsaa ja mantelia M, G

Ankanmaksamoussea ja hillottua kirsikkaa VL, G

Salaatti oliiveista, artisokasta, tomaatista ja mozzarellasta L, G

Punajuuriterriiniä L, G

Keitettyjä perunoita L, G

Joululeipää ja voita L

***

PÄÄRUOKIA

Iberico possun ulkofilettä ja viikunakastiketta L, G

Paahdettua lohta ja Appelsiini Beurre Blanc L, G

Haudutettua punakaalia ja timjamiperunaa L, G

Vihreitä salaatteja ja passion-mandariinivinaigrettea L, G

***

JUUSTOPÖYTÄ

Juustoja 7 erilaista

Omenachutney ja mustikka-tähtianishilloketta M, G

Karamellisoitua pähkinää ja rosmariinihunajaa M, G

Hedelmäleipää ja Åbo näkkileipää VL

***

JÄLKIRUOKIA

Lakritsi- vaniljakakkua ja marinoitua mangoa L, G

Suklaapannacottaa ja metsämansikkakastiketta L, G

Mallaskakkua L

Marmeladeja M, G

Mustaherukkamacaron M, G

Sitrusmacaron L, G

59,00

(lapset 4-12v -50%)

Ravintola Sipulin JOULUMENUT 
kabinetteihin 8- 22.12.2017

Aperitiiviehdotuksia

Veuve Alban Blanc de Blancs Brut, France 43,00 / 7,20

Tini Prosecco Extra Dry, Italy 49,00

Segura Viudas Lavit Cava Brut Nature, Spain 61,00

Taittinger Brut Reservé Champagne 88,00

Wine Gallery Champagne Suomi Finland 100 100,00

Sipulin kuohuviinicocktail 13,00

Canapés 4,00 /kpl

Savumuikku

Porkkana- tuorejuusto

Poro- karpalo

Metsäsienitartaletti

Menu Passat 49,00

Sherryllä maustettua sienikeittoa, pikkelöityjä sieniä ja pekonimurua

***

Paahdettua siikaa, fenkolia ja Appelsiini Beurre Blanc

***

Suklaapannacotta, metsämansikkaa ja kahvikakkua

Menu Sipuli 59,00

Sipulin kalalautanen ja tilliperunaa

***

Sherryllä maustettua sienikeittoa

***

Ibericopossun fileetä, viikunakastiketta ja perunakroketti

***

Puolukkafrangipane, suolakaramellia ja vaniljajäätelöä

Lisäksi menuisiin

Kolmen juuston lajitelma ja mustikkahilloketta 6,00

Välisorbetti 3,50

Toinen alkuruoka 10,00

Toinen pääruoka 15,00

SuomiSuomiEnglishEnglishРусскийРусский