BUFFETMENUT   1.10.2016 - 30.9.2017

HUOM! MINIMILASKUTUS 30 HENKILÖÄ

Aperitiiviehdotuksia

 Jules Larose Blanc de Blancs Brut, France 42,00 / 7,00

Maschio dei Cavalieri Prosecco Extra Dry, Italy 49,00

Arthur Metz Cremant Alsace, France 61,00

Taittinger Brut Reservé Champagne 88,00

Sipulin kuohuviinicocktail 13,00

 

Canapés à 4,00 /kpl

Katkarapu&Fenkoli

Siika&Kurkku

Poro&karpalo

Tatti&Vuohenjuusto

***

Vadelma&Suklaa

Macarons&Marmeladi

 

 

”Tapastellen” 41,00  (menu ilman pääruokaa 36,00 )

Chilillä maustettuja katkarapuja ja mangoa L,G

Valkosipulilla maustettua karitsanpaistia ja Sambal Oelek-aiolia L,G

Tomaattigazpacho ja basilikaöljyä L,G

Andalusian Chorizoa ja hapankaalia L, G

Mausteista kana- nuudelisalaattia L,G

Yrttipaahdettua paprikaa, maalaisleipää ja yrtti-tuorejuustoa L

***

Cajun maustettua lohta, perunaterriiniä ja kylmää kapriskastiketta L,G

***

Hasselpähkinä- marenkikakkua ja vadelmaa L,G

 

”Sipuli seitsemällä merellä” 49,00  (menu ilman pääruokaa 43,00 )

Seesamkatkarapuja ja soija-aiolia L,G

Yrttimaustettua lohta sekä tomaatti- avocadovinegretteä L,G

Tulista kananpojanrintaa ja omenachutney L,G

Tatakihärkää ja marinoitua retikkaa L,G

Paahdettua parsakaalia, porkkanaa ja kurpitsaniemeniä

Salaatti päärynästä, sinihomejuustosta ja pähkinöistä L,G

Yrttisalaattia, maalaisleipää ja hummusta L

***

Pitkään haudutettua karitsanlapaa, palsternakkaa ja tzatzikikastiketta L,G

***
Suklaapannacotta ja mangoa sekä passionhedelmää L,G

 

 

Virvokkeet 0,33 l 4,00

Kevyesti hiilihapotettua lähdevettä läpi aterian 4,90

SuomiSuomiEnglishEnglishРусскийРусский