ILLALLISMENUT
1.10.2016-30.9.2017

Tällä sivulla on esitelty valmiit illalliskokonaisuudet yli ja alle 30 henkilön ryhmille.


Menut yli 30 henkeä
 

Aperitiiviehdotuksia

Jules Larose Blanc de Blancs Brut, France 42,00 / 7,00

Taittinger Brut Reservé Champagne 88,00

Sipulin kuohuviinicocktail 13,00

Canapés 4€ /kpl

Katkarapu&Fenkoli

Siika&Kurkku

Poro&Karpalo

Tatti&Vuohenjuusto

***

Vadelma&Suklaa

Macarons&Marmeladi

Suosittelemme vähintään 3 kappaleen valikoimaa/henkilö

 

Menu Kanavaranta 43,00

Kevyesti chilillä maustettua kurpitsakeittoa L, G

Rüdesheimer Burgweg Riesling Trocken, Germany 50,00

***

Pitkään haudutettua karitsanlapaa, palsternakkaa ja tzatzikikastiketta L,G

Leonardo Chianti Riserva, Italy 66,00

***
Mustaherukkaparfee, maitosuklaakreemiä ja kaakaocrumblea L, G

Recioto della Valpolicella, Luigi Righetti, DOC Veneto, Italy 11,60/8cl

  

Menu Klassikko 54,00


Kylmäsavulohitartar, mallasmajoneesia ja kurkkua L

Terrazas de los Andes Chardonnay, Argentina 54,00

***

Härkää Chateaubriand, pekonia ja Portviinikastiketta L,G

Santa Carolina Gran Reserva CS-Carmenere-Syrah, Chile 72,00
***
Vaniljamoussea, sitruunafinancier ja punaherukkaa L

Santa Carolina Late Harvest Sauvignon Blanc, Chile 9,50/8cl



Menu Pohjola 52,00

Rosepaistettua ankkaa, kasvissalaattia ja inkivääri- omenakompottia L,G

Parlez-vous Malbec, France 50,00

***

Paahdettua siikaa, punajuurta ja Beurre Blanc kastiketta L,G

Romio Pinot Grigio, Italy 62,00

***

Pähkinäinen suklaabrownie, suolakaramellia ja karpalojäätelöä L

Recioto della Valpolicella, Luigi Righetti, DOC Veneto, Italy 11,60/8cl

Menu Sipuli 64,00

Ankanmaksamoussea, hillottua viikunaa ja briossia L

Parlez-vous Malbec, France 50,00

***

Kevyesti chilillä maustettua kurpitsakeittoa L, G

Rüdesheimer Burgweg Riesling Trocken, Germany 50,00

***

Poronsisäpaistia, paahdettuja juureksia ja tummaa tattikastiketta L,G

Leonardo Chianti Riserva, Italy 66,00

***

Valikoima juustoja ja raparpericompottia VL,G

Offley Tawny Port, Portugal 11,20/8cl

***

Pähkinäinen suklaabrownie, suolakaramellia ja karpalojäätelöä L

Recioto della Valpolicella, Luigi Righetti, DOC Veneto, Italy 11,60/8cl


 

Yöruokia:

Hot Dog, paahdettua sipulia, chiliaiolia ja kurkkukompottia 9,00

Eromangan lihapiirakka nakilla, ketsuppia ja valkosipulimajoneesia 12,00

Juustovalikoima, taatelihilloketta ja mausteleipää 15,00

”Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.”
 




 


 


 


MENUT ALLE 30 HENKEÄ

 Passat 49,00

Kuohkeaa fenkolikeittoa ja appelsiinilla maustettua ankkarilletteä

Rüdesheimer Burgweg Riesling Trocken, Germany 50,00

***

Paahdettua nieriää, hernerisottoa ja sahramivaahtoa

Terrazas de los Andes Chardonnay, Argentina 54,00

***
Maitosuklaapannacotta, vaahterasiirappi-mantelia ja karviaissorbettia

Recioto della Valpolicella, Luigi Righetti, DOC Veneto, Italy 11,60

 

Menu Sipuli 59,00

Kampasimpukkaa, fenkolisalaattia ja aiolia                 

Terrazas de los Andes Chardonnay, Argentina 54,00

***

Maa- artisokkakeittoa

Rüdesheimer Burgweg Riesling Trocken, Germany 50,00

***

Karitsan ulkofileetä, pähkinä- spelttiä ja tummaa persiljakastiketta

Wine Gallery Red Suomi Finland 100 Bordeaux Rouge 66,00

***

Päärynä Tatin, mustapippurijäätelöä ja kinuskikrokanttia

Santa Carolina Late Harvest Sauvignon Blanc, Chile 9,50
 

Menu Navigare 61,00

Halstrattua siikaa, jokirapusalaattia ja tillimajoneesia

Terrazas de los Andes Chardonnay, Argentina 54,00

***

Chateaubriand, kanttarellikroketti ja punaviinikastiketta

Leonardo Chianti Riserva, Italy 66,00

***

Valikoima juustoja ja viikunaa

Offley Tawny Port, Portugal 11,20

***

Mallaskakkua, marinoituja lakkoja ja sitruskreemiä

Recioto della Valpolicella, Luigi Righetti, DOC Veneto, Italy 11,60

 

Lisäksi menuisiin

Kolmen juuston lajitelma ja viikunaa 6,00

Välisorbetti 3,50

Toinen alkuruoka 10,00

Toinen pääruoka 15,00

SuomiSuomiEnglishEnglishРусскийРусский