Ravintola Sipulin Rapumenut

21.7- 28.10.2017

Aperitiiviehdotuksia

Jules Larose Blanc de Blancs Brut, France 42,00 / 7,00

Maschio dei Cavalieri Prosecco Extra Dry, Italy 49,00

Arthur Metz Cremant Alcace, France 61,00

Taittinger Brut Reservé Champagne 88,00

Wine Gallery Champagne Suomi Finland 100v 100,00

Ravintola Sipulin ravut keitetään perinteiseen tapaan ja tarjotaan paahtoleivän, tillin ja voin kera.

Alkuun suosittelemme 8-15 rapua/ ruokailija.

I-koon (jätti) ravut ovat kooltaan vähintään 12 cm, II-koko vähintään 11 cm

ja normaalikokoinen III pituudeltaan vähintään 10 cm.

I ja II-koon jokirapuja saatavuuden mukaan. 

Kotimaisia jokirapuja, tilliä ja paahtoleipää. Ravut päivän hintaan.

Wine Gallery White Suomi Finland 100 Bordeaux Blanc 66,00

Petit Chablis Vibrant, France 72,00

Menu Helan (39,00)

Paahdettua nieriää, hernerisottoa ja sahramivaahtoa

Terrazas de los Andes Chardonnay, Argentina 54,00

***
Maitosuklaapannacotta, vaahterasiirappi-mantelia ja karviaissorbettia

Recioto della Valpolicella, Luigi Righetti, DOC Veneto, Italy 11,60/8cl

Menu Halvan (44,00)

Pitkään haudutettua karitsanlapaa, palsternakkaa ja tzazikia

Terrazas de los Andes Cabernet Sauvignon, Argentina 54,00

***
Päärynä Tatin, mustapippurijäätelöä ja kinuskikrokanttia

Santa Carolina Late Harvest Sauvignon Blanc, Chile 9,50/8cl

Menu Tersen (49,00)

Chateaubriand, kanttarellikroketti ja punaviinikastiketta

Leonardo Chianti Riserva, Italy 66,00

***

Mallaskakkua, marinoituja lakkoja ja sitruskreemiä

Santa Carolina Late Harvest Sauvignon Blanc, Chile 9,50/8cl

Rapujen jälkeen suosittelemme seuraavia väliruokia:

Kuohkeaa kantarellikettoa 4,50 €/ hlö

Valikoima juustoja ja viikunaa 6,50€/ hlö

Vadelmasorbettia 3,00 €/hlö

 

SuomiSuomiEnglishEnglishРусскийРусский