RAVINTOLA SIPULIN WAPPUBUFFET 2017

I-kattaus 11.30-14.00

II-kattaus 15.30-18.00

Alkuruoat:

Sillikaviaaria ja piparjuurisilakkaa L,G

Savustettuja muikkuja ja marinoitua punasipulia M,G

Graavattua lohta ja dijonsinappikreemiä M,G

Caesarmarinoituja katkarapuja ja romainea M,G

Mustapippuripossua ja mangochutnay M,G

Mausteista makkaraa ja hapankaalia L,G

Parsa- vuohenjuustoquiche Vl

Porkkanacouscous M

Peruna- chorizosalaattia M,G

Currylla maustettua kukkakaalia ja tahinia M,G

Keitettyjä varhaisperunoita L,G

Talon leipää ja voita L

Pääruoat:

Karitsanpaahtopaistia ja tummaa valkosipulikastiketta M,G

Paahdettua nieriää ja Remouladekastiketta M,G

Parsa- perunaterriiniä ja kevään kasviksia L,G

Vihreitä salaatteja ja passion-mandariinivinaigretteä M,G

Jälkiruoat:

Juustovalikoima VL, G

Viikunahilloketta M,G ja Åbo näkkileipää L

Mango- passion- jogurttikakku L, G

Suklaapannacotta ja hillottua kirsikkaa L,G

Pikkumunkkeja ja marmeladeja L,G

 53,00

Lapsille

Paahdettua maissikananrintaa L,G

Lihapullia ja nakkeja L

Lohkoperunoita L,G

Perunasalaattia L,G

Vihersalaattia, tomaattia ja kurkkua L,G

***

Jälkiruokabuffet

18,00

Lounaalla esiintyy Tessa Virta Orkesteri 

RAVINTOLA SIPULIN WAPPUMENU

KABINETTI-KERROS

11.30-18.00

Aperitiiviehdotuksia

 

Jules Larose Blanc de Blancs Brut, France 42,00 / 7,00

Maschio dei Cavalieri Prosecco Extra Dry, Italy 49,00

Arthur Metz Cremant Alcace, France 61,00

Taittinger Brut Reservé Champagne 88,00

Wine Gallery Champagne Suomi 100 100,00

 

 

WAPPUMENU 53,00 €

 

Sipulin kalalautanen ja varhaisperunaa

(Sillikaviaaria ja piparjuurisilakkaa, Savustettuja muikkuja ja marinoitua punasipulia, Graavattua lohta ja Caesar marinoituja katkarapuja)

Rüdesheimer Burgweg Riesling Trocken, Germany 50,00/ 7,80

Petit Chablis Vibrant, France 72,00

***

 

Karitsanpaahtopaistia, parsa- perunaterriiniä ja tummaa valkosipulikastiketta

Terrazas de los Andes Cabernet Sauvignon, Argentina 54,00

 

tai

 

Paahdettua nieriää, keväänkasviksia ja Remouladekastiketta

Terrazas de los Andes Chardonnay, Argentina 54,00

***

 

Suklaapannacotta, mantelikakkua ja hillottua kirsikkaa

 Recioto della Valpolicella, Luigi Righetti, DOC Veneto, Italy (37,5)  11,60/8cl

SuomiSuomiEnglishEnglishРусскийРусский