RAVINTOLA SIPULIN WAPPUBUFFET 2016

I-kattaus 11.30-14.00

II-kattaus 15.30-18.00

Alkuruoat:

Mustaherukka-silliä ja sillikaviaaria L,G

Basilikasilakkaa L,G

Sokerisuolattua lohta ja korvasienimunakasta L,G

Katkarapuja, mangoa ja melonia L,G

Inkiväärimarinoitua härän ulkoseläkettä ja Sambal Oelekmajoneesia L,G

Mausteista makkaraa ja hapankaalia L,G

Kanasatay- vartaita ja Satay kastiketta L,G

Meloninsiemenpasta- paprikasalaattia L

Peruna-kevätsipulisalaatti L,G

Salaatti päärynästä, pähkinöistä ja sinihomejuustosta L,G

Keitettyjä varhaisperunoita L,G

Talon leipää, hummusta ja voita L

                                                                                                                                

Pääruoat:

Paahdettua marmorifileetä ja tummaa madeirakastiketta L,G

Paahdettua siikaa ja simpukkakastiketta L,G

Parsa- perunaterriiniä ja kevään kasviksia L,G

Vihreitä salaatteja ja vadelmavinegretteä L,G

Jälkiruoat:

Juustovalikoima ja tomaatti- vaniljahilloketta G

Passion- suklaakakkua L

Vihreä omenamoussea ja kinuskia L,G

Vadelmapannacotta ja lakritsia L,G

Pikkumunkkeja ja marmeladeja L,G

 53,00

Lapsille

Paahdettua maissikananrintaa L,G

Lihapullia ja nakkeja L

Lohkoperunoita L,G

Perunasalaattia L,G

Vihersalaattia, tomaattia ja kurkkua L,G

***

Jälkiruokabuffet

16,00

Lounaalla esiintyy Tessa Virta Orkesteri 

RAVINTOLA SIPULIN WAPPUMENU

KABINETTI-KERROS

11.30-18.00

Aperitiiviehdotuksia

Canti Pinot Grigio, Brut Spumante, Italy 42,00 / 7,00

Maschio dei Cavalieri Prosecco Extra Dry, Italy 52,00

Arthur Metz Cremant Alcace, France 61,00

Taittinger Brur Reservé Champagne 88,00

WAPPUMENU 53,00

Sipulin kalalautanen ja varhaisperunaa

(Mustaherukka-silliä ja sillikaviaaria, basilikasilakkaa

Sokerisuolattua lohta ja korvasienimunakasta, katkarapuja, melonia ja mangoa)

Oestricher Lenchen Riesling Lieblich, Germany 49,00

Viña Leyda, Reserva Chardonnay 2011, DO Leyda Valley, Chile 63,00

***

Marmorifileetä, parsa- perunaterriiniä ja tummaa madeirakastiketta

Don Thomas Shiraz, Argentina 45,00

Finca Resalso, Bodegas Emilia Moro, Spain 60,00

tai

Paahdettua siikaa, keväänkasviksia ja simpukkakastiketta

Don Thomas Chardonnay, Argentina 45,00

Arthur Metz Gewürztraminer, France 74,00

***

Suklaa- aprikoosileivos ja vadelmaa

Grenat de Rivesaltes, France 13,60/63,00

SuomiSuomiEnglishEnglishРусскийРусский