Buffetmenut 1.1.2023 – 30.6.2023
Aperitiiviehdotuksia
Canapés 5€ /kpl
Maa-artisokkaa, tattaria ja caviartia V, G
Siika- tyrnicheviche L
Linnunmaksamoussea ja viikunaa M
Palsternakka-pannacotta L, G
Näkkileipää ja Peltolan Blue L, G
Suklaata ja vadelmaa L
Sitruunaa ja lakritsia L
Suosittelemme vähintään 3 kappaleen valikoimaa/henkilö
Buffet Kanava 58 €
ALKURUOAT
Paahdettua kurpitsaa, chorizoa ja yrtti-jogurttikastiketta L, G
Meloni-fetasalaattia ja minttu-vinegretteä L, G
Välimerellinen pastasalaatti L
Juures-salaattia, versoja ja sitruuna-vinegretteä L, G
Tryffelisalamia ja tattimajoneesia M, G
Fenkolilohta ja limekreemiä M, G
Tilliperunoita L, G
Talon leipää ja voita L
***
PÄÄRUOKA
Iberico-porsaan niskaa ja tummaa oliivikastiketta L, G
***
JÄLKIRUOKA
Sitruunakakkua ja lakritsimarenkia L
Buffet Sipuli 66€
ALKURUOAT
Raikasta vihersalaattia ja sitruuna-vinegretteä V, G
Spelttisalaattia, leipäjuustoa ja punaherukkaa L
Salaatti paahdetusta punajuuresta, siemeniä ja vuohenjuustokastiketta L, G
Waldorfinsalaattia, L, G
Kuttucheddar-keltajuurisalaattia ja rapeaa tattaria L, G
Savulohta ja marinoitua fenkolia M, G
Savusärkiä M, G
Mustaherukkasilliä M, G
Savustettua porsaan coppaa
ja tryffelimajoneesia M, G
Jänisterriiniä ja punasipuli-timjamihilloketta L
Tilliperunoita L, G
Talon leipää ja voita
***
PÄÄRUOKA
Rapeaksi paistettua siikaa ja fenkoli-voikastiketta L, G
***
JÄLKIRUOKA
Marja-marenkikakkua
Yllä olevat menut ovat tilattavissa seurueille 30 henkilöä tai enemmän. Lisätietoa allergisoivista ruoka-aineista saat henkilökunnaltamme.