Buffetit

Buffetmenut 1.1.2020 – 30.11.2020
Huom. minimilaskutus 30 henkilöä

Aperitiiviehdotuksia

Pere Ventura Brut Tresor NV, Spain45,00/7,50
Casteller Cava Brut, Spain53,00
Terre di Marca Prosecco Bio Millesimato Extra Dry, Italy61,00
Taittinger Brut Reservé Champagne88,00

Canapés 4€ /kpl

Savulohi
Porkkana- tuorejuusto
Poro- Puolukka
Metsäsienitartaletti


Porkkana mini cup cake
Lajitelma macarons-leivoksia

Suosittelemme vähintään 3 kappaleen valikoimaa/henkilö

BUFFET KANAVA 44,00

(Menu ilman pääruokaa 39,00)

Yuzu-marinoituja rapuja, fenkolia ja yrttejä M, G

Harissa-kanaa ja minttujugurttia L, G

Tomaattigazpacho ja basilikaöljyä M, G

Mausteisia makkaroita, suolakurkkua ja hapankaalia L, G

Paahdettua bataattia, juustoa ja pähkinöitä VL, G

Vihreitä salaatteja, versoja ja talon vinegret M, G

Talon leipää ja hummusta M

***

Ibericoporsaan selystä, viikunaa ja chorizo L, G

***

Mango-sitruunakakku G, veg

BUFFET MAKASIINI 54,00

(Menu ilman pääruokaa 47,00)

Katkarapuja, mustajuurta ja tilliä M, G

Hiillostettua lohta ja piparjuurikastiketta M, G

Valkosipulihärkää ja timjamikastiketta M, G

Paahdettuja juureksia, vuohenjuustoa ja siemeniä VL, G

Salaatti ohrasta ja kauden kasviksista M, G

Sieni-perunasalaattia L, G

Vihreitä salaatteja ja yrtti-salaatinkastike M, G

Talon leipää ja ruskistettua voita M

***

Haudutettua karitsan yläselkää, kaalia ja selleriä L, G

tai

Paahdettua siikaa, lämmintä kasvissalaattia ja inkivääri Beurre Blanc L, G

***
Mustikkavanukasta, maustekakkua ja valkosuklaata L, G