Ohita navigaatio

Buffetit

Buffetmenut 1.1.2021 – 30.11.2021
Huom. minimilaskutus 30 henkilöä

Aperitiiviehdotuksia

Pere Ventura Brut Tresor NV, Spain45,00/7,50
Terre di Marca Prosecco Bio Millesimato Extra Dry, Italy61,00
Taittinger Brut Reservé Champagne88,00

Canapés 4€ /kpl

Skagen

Kylmäsavulohimousse

Tatti ja mäti

Fenkoli-juusto

Ankanmaksa ja viikuna


Suosittelemme vähintään 3 kappaleen valikoimaa/henkilö

BUFFET KANAVA 49,00

(Menu ilman pääruokaa 39,00)

Lämminsavustettua lohta ja sahramijogurttia L, G

Riimihärkää ja balsamicoherkkusieniä M, G

Sitruuna glaseerattua kananpoikaa ja basilika-aiolia M, G

Tomaattia, mozzarellaa ja mustapippurivinegrette L, G

Endiiviä, aura goldia ja pähkinädressing L, G

Vihreitä salaatteja, versoja ja talon vinegret M, G

Talon leipää ja vaahdotettua voita L

***

Vasikan ulkofileetä ja juures-perunaterriini  L, G

***

Karpalo-kinuskikakku G, veg

KESTÄVÄN KEHITYKSEN BUFFET 59,00

Rakuunamarinoitua lähivesien silakkaa M, G

Pielisen savusärkeä M, G

Luomu ohraa ja suolakuoressa paahdettua kurpitsaa ja selleriä L

Paahdettuja luomujuurikkaita ja vuohenjogurttia L, G

Paahdettua maa-artisokkaa ja kylmäsavu-hauenmätimoussea L, G

Ylikypsää hirvenrintaa ja karpaloa L, G

Versosalaattia M, G

Tilliperunoita M, G

Talon leipää, fenkolileipää ja kirnuvoita VL

***

Villiä merisiikaa, puikulaperunaterriini ja ruohosipulikastiketta L, G

***
Kauden piiras ja vuolukermaa L