Buffetit

Buffetmenut 1.10.2018 – 30.9.2019
Huom. minimilaskutus 30 henkilöä

Aperitiiviehdotuksia

Pere Ventura Brut Tresor NV, Spain45,00/7,50
Casteller Cava Brut, Spain53,00
Terre di Marca Prosecco Bio Millesimato Extra Dry, Italy61,00
Taittinger Brut Reservé Champagne88,00

Canapés 4€ /kpl

Savulohi
Porkkana- tuorejuusto
Poro- Puolukka
Metsäsienitartaletti


Sitruuna mini cupcake
Pistaasi macarons

Suosittelemme vähintään 3 kappaleen valikoimaa/henkilö

BUFFET KANAVA 44,00

(Menu ilman pääruokaa 38,00)

Lime- chili katkarapuja, paahdettua zuccinia ja pinaattia M, G
Savupaprikalla maustettua kananrintaa ja Mojo- kastiketta M, G
Tomaattigazpacho ja basilikaöljyä M, G
Mausteisia makkaroita ja curry hapankaalia L, G
Rosmariini punajuurta ja sinihomejuustoa L, G
Vihreitä salaatteja, pähkinöitä ja sitruunaista oliiviöljykastiketta M, G
Talon leipää ja tapenadea L

Paahdettua nieriää, lämmintä kasvissalaattia ja tilli jogurttia L, G

Maitosuklaa- hasselpähkinäkakku VL, G

BUFFET MAKASIINI 51,00

(Menu ilman pääruokaa 45,00)

Chilikatkarapuja ja romainea M, G
Soijamarinoitua lohta ja limemajoneesia M, G
Seesamhärkää ja mustapippuri- aiolia M, G
Korianterilla maustettua kasvissalaattia M, G
Salaatti paahdetusta porkkanasta, oliiveista ja artisokasta M, G
Basilikalla maustettua mozzarellaa ja melonia L, G
Vihreitä salaatteja ja sitrusvinegretteä M, G
Talon leipää ja hummusta L

Pitkään haudutettua vasikanrintaa, Choron- kastiketta ja timjami paahdettua perunaa L, G

Mangopannacotta ja passionhedelmää L, G