Illallismenut

Menut yli 30 henkeä

Ajalla 1.1.2020-30.11.2020

Aperitiiviehdotuksia

Pere Ventura Brut Tresor NV, Spain45,00/7,50
Casteller Cava Brut, Spain53,00
Terre di Marca Prosecco Bio Millesimato Extra Dry, Italy61,00
Taittinger Brut Reservé Champagne88,00

Canapés 4€ /kpl

Savulohi
Porkkana- tuorejuusto
Poro- Puolukka
Metsäsienitartaletti


Mustikka- ja tyrnivaahtokarkki

Macarons-leivoksia

Suosittelemme vähintään 3 kappaleen valikoimaa/henkilö

MENU KANAVARANTA 45,00

Tryffelillä maustettua maa-artisokkakeittoa L, G sekä talon leipää L
Mezzacorona Pinot Grigio Classici, Italy 53,00

Paahdettua helmikanan rintaa, chorizo-polentaa ja kylmää savupaprikakastiketta L, G
Stone Barn Zinfandel, USA 53,00

Appelsiinipannacotta, financier-leivos ja kaakaocrumblea L
Fontanafredda Moncucco Moscato d’Asti, Italy 9,20 8cl

MENU SIPULI 58,00

Graavilohitartar, paahdettua kurkkua ja pikkelöityjä sinapinsiemeniä M, G
Dr Loosen Dr. L Riesling, Germany           66,00

Naudan chateaubriand, ruskeavoi-perunamuffinssi ja tummaa tattikastiketta L, G
Eremo Langhe Rosso, Italy 66,00

Kinuskiparfé, puolukkaa ja paahdettua valkosuklaata L, G
Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese 14,00 8cl

MENU MAKASIINI 55,00

Härkäpastramia, piparjuurta ja vuonankaalia L, G
Sans Air GSM, France 56,00

Paahdettua siikaa, inkivääri Beurre Blanc ja lämmintä kasvissalaattia L, G
Dr Loosen Dr. L Riesling, Germany 66,00

Tummasuklaabrownie, maitosuklaa namelaka ja appelsiinisorbet L
Dows Nirvana Port, Portugal 11,20 8cl

YÖRUOKIA

Hot Dog, paahdettua sipulia, chiliaiolia ja kurkkukompottia L
9,00
Eromangan lihapiirakka nakilla, ketsuppia ja valkosipulimajoneesia L 10,00
Juustovalikoima, taatelihilloketta ja mausteleipää VL
12,00

Menut alle 30 henkeä

Ajalla 1.1.2020 – 30.4.2020

MENU CLASSIC 64,00

Lohitartaletti, kylmäsavustettua mätiä ja yrttisalaattia L, G
Gérard Bertrand Gris Blanc, France 55,00 / plo

Härkää Provençale, valkosipuli-perunakroketti ja shalottikastike L, G
Eremo Langhe Rosso, Italy 66,00 / plo

Juustovalikoima G
Dows Nirvana Port, Portugal 11,20 / 8cl     

Petit fours

MENU NORDIC 53,00

Kirkasta siikakeittoa, talon leipää ja ruskistettua voita L
Dr Loosen Dr. L Riesling, Germany 66,00 / plo

Paahdettua karitsaa, kurpitsarisottoa ja olutkastiketta L, G
Norton Reserva Malbec, Argentina 62,00 / plo

Hillottua päärynää, kauramysliä ja kanelikinuskia L, G
Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese 14,00 / 8cl

MENU GLOBAL 58,00

Poron kylmäsavupaistia ja piparjuurikreemi L, G
Shelter Winery Lovely Lilly Pinot Noir, Germany 72,00 / plo

Haudutettua taimenta, puikulaperunaa ja Pernod-vaahto L, G
Sans Air Sauvignon Blanc, France 56,00 / plo

Appelsiinivanukas ja sitrussalaatti  L, G
Fontanafredda Moncucco Moscato d’Asti, Italy 9,20 / 8cl

MENU GARDEN 47,00

Artisokkatartaletti ja versosalaatti M, G
Gérard Bertrand Gris Blanc, France 55,00 / plo

Bataatti-kikhernekroketti, paahdettua kurpitsaa ja yrttikreemiä M, G    
Stone Barn Zinfandel, USA 53,00 / plo                          

Marja-kaurapaistos ja vaniljakreemi M, G
Fontanafredda Moncucco Moscato d’Asti, Italy 9,20 / 8cl

Lisäksi menuisiin:

Kolmen juuston lajitelma ja hillottua fenkolia8,00
Välisorbetti6,00
Toinen alkuruoka10,00