Ohita navigaatio

Illallismenut

Illallismenut (yli 30 hlö)

Ajalla 1.1.2020-30.11.2020

Aperitiiviehdotuksia

Pere Ventura Brut Tresor NV, Spain45,00/7,50
Casteller Cava Brut, Spain53,00
Terre di Marca Prosecco Bio Millesimato Extra Dry, Italy61,00
Taittinger Brut Reservé Champagne88,00

Canapés 4€ /kpl

Savulohi
Porkkana- tuorejuusto
Poro- Puolukka
Metsäsienitartaletti


Mustikka- ja tyrnivaahtokarkki
Macarons-leivoksia

Suosittelemme vähintään 3 kappaleen valikoimaa/henkilö

Menu Kanavaranta 45,00

Tryffelillä maustettua maa-artisokkakeittoa L, G sekä talon leipää L
Mezzacorona Pinot Grigio Classici, Italy 53,00

Paahdettua helmikanan rintaa, chorizo-polentaa ja kylmää savupaprikakastiketta L, G
Stone Barn Zinfandel, USA 53,00

Appelsiinipannacotta, financier-leivos ja kaakaocrumblea L
Fontanafredda Moncucco Moscato d’Asti, Italy 9,20 8cl

Menu sipuli 58,00

Graavilohitartar, paahdettua kurkkua ja pikkelöityjä sinapinsiemeniä M, G
Dr Loosen Dr. L Riesling, Germany           66,00

Naudan chateaubriand, ruskeavoi-perunamuffinssi ja tummaa tattikastiketta L, G
Eremo Langhe Rosso, Italy 66,00

Kinuskiparfait, puolukkaa ja paahdettua valkosuklaata L, G
Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese 14,00 8cl

Menu Makasiini 55,00

Härkäpastramia, piparjuurta ja vuonankaalia L, G
Sans Air GSM, France 56,00

Paahdettua siikaa, inkivääri Beurre Blanc ja lämmintä kasvissalaattia L, G
Dr Loosen Dr. L Riesling, Germany 66,00

Tummasuklaabrownie, maitosuklaa namelaka ja appelsiinisorbet L
Dows Nirvana Port, Portugal 11,20 8cl

Yöruokia

Hot Dog, paahdettua sipulia, chiliaiolia ja kurkkukompottia L
9,00
Eromangan lihapiirakka nakilla, ketsuppia ja valkosipulimajoneesia L 10,00
Juustovalikoima, taatelihilloketta ja mausteleipää VL
12,00

Menut (alle 30 hlö)

Ajalla 1.8.2020 – 28.11.2020

Menu Navigare 59,00

Riimihärkää, pikkelöityjä kanttarelleja ja versoja L, G
Stone Barn Zinfandel, USA 53,00 / plo

Haudutettua taimenta, kurpitsaa ja artisokkapyrettä  L, G
Dr Loosen Dr. L Riesling, Germany 66,00 / plo

Tukkutorin juustoja ja hillottua raparperia Vl, G
Dows Nirvana Port, Portugal 11,20 / 8cl     

Manjari-mousse, appelsiinifinancier ja tyrniä L

Menu Passat 53,00

Maa-artisokkakeittoa, katkarapuja ja kylmäsavustettua hauen mätiä L, G
Gérard Bertrand Gris Blanc, France 55,00 / plo

Paistettua kuhaa, muhennettuja kauden sieniä ja mangoldia L, G
Dr Loosen Dr. L Riesling, Germany 66,00 / plo

Marinoituja marjoja, shamppanja-sabayon ja marenkia L
Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese 14,00 / 8cl

Menu Sipuli 58,00

Gin-graavattu lohitartar, punasipulia ja mallasleipää L
Dr Loosen Dr. L Riesling, Germany 66,00 / plo

Pitkään haudutettua karitsan entrecôtea, karamellisoitua porkkanaa ja tummaa tattikastiketta L, G
Norton Reserva Malbec, Argentina 62,00 / plo

Uuniomena pannacotta ja Calvados-omenaa L
Fontanafredda Moncucco Moscato d’Asti, Italy 9,20 / 8cl

Menu Garden 47,00

Artisokkatartaletti ja versosalaatti M, G
Gérard Bertrand Gris Blanc, France 55,00 / plo

Bataatti-kikhernekroketti, paahdettua kurpitsaa ja yrttikreemiä M, G    
Stone Barn Zinfandel, USA 53,00 / plo                          

Marja-kaurapaistos ja vaniljakreemi M, G
Fontanafredda Moncucco Moscato d’Asti, Italy 9,20 / 8cl

Väliruokana suosittelemme:

Kolmen juuston lajitelma ja hillottua fenkolia8,00
Välisorbetti6,00
Toinen alkuruoka10,00