Illallismenut

Menut yli 30 henkeä

Ajalla 1.10.2018-31.12.2019

Aperitiiviehdotuksia

Pere Ventura Brut Tresor NV, Spain45,00/7,50
Casteller Cava Brut, Spain53,00
Terre di Marca Prosecco Bio Millesimato Extra Dry, Italy61,00
Taittinger Brut Reservé Champagne88,00

Canapés 4€ /kpl

Savulohi
Porkkana- tuorejuusto
Poro- Puolukka
Metsäsienitartaletti


Sitruuna mini cupcake
Pistaasi macarons

Suosittelemme vähintään 3 kappaleen valikoimaa/henkilö

MENU KANAVARANTA 45,00

Lapsang-teellä maustettua palsternakkakeittoa L, G sekä talon leipää L
Mezzacorona Pinot Grigio Classici, Italy 53,00

Glaseerattua ankanrintaa, tomaattipolentaa ja tummaa inkiväärikastiketta L, G
Stone Barn Zinfandel, USA 53,00

Mangopannacotta, kookoskakkua ja limekreemiä L, G
Fontanafredda Moncucco Moscato d’Asti, Italy 9,20 8cl

MENU SIPULI 56,00

Soijamarinoitua lohta, korianteri-kasvissalaattia ja limemajoneesia M, G
Sans Air Sauvignon Blanc, France 56,00

Pitkään haudutettua vasikanrintaa, Choron- kastiketta ja timjami paahdettua perunaa L, G
Sans Air GSM, France 56,00

Tummasuklaakakkua, hillottua ananasta ja vaniljajäätelöä L
Recioto della Valpolicella, Luigi Righetti, Dows Nirvana Port, Portugal 11,20 8cl

MENU MAKASIINI 54,00

Seesamhärkää, mustapippuriaiolia ja grillattua sydänsalaattia L, G
Sans Air GSM, France 56,00

Paahdettua nieriää, appelsiini Beurre Blanc ja lämmintä kasvissalaattia L, G
Dr Loosen Dr. L Riesling, Germany 66,00

Vadelmaparfee, granaattiomenaa ja marjamysliä L, G
Fontanafredda Moncucco Moscato d’Asti, Italy 9,20 8cl

MENU KLASSIKKO 68,00

Halstrattua siikaa, avocadokreemiä ja siianmätiä L, G
Sans Air Sauvignon Blanc, France 56,00

Lapsang-teellä maustettua palsternakkakeittoa L, G
Mezzacorona Pinot Grigio Classici, Italy 53,00

Karitsanfileetä, selleriä ja tummaa valkosipulikastiketta L, G
Sans Air GSM, France 66,00

Valikoima juustoja ja hillottua aprikoosia VL, G
Warre’s Otima 10 yo Tawny 12,00

Vadelmaparfee, granaattiomenaa ja marjamysliä L, G
Fontanafredda Moncucco Moscato d’Asti, Italy 9,20 8cl

YÖRUOKIA

Hot Dog, paahdettua sipulia, chiliaiolia ja kurkkukompottia L
9,00
Eromangan lihapiirakka nakilla, ketsuppia ja valkosipulimajoneesia L 10,00
Juustovalikoima, taatelihilloketta ja mausteleipää VL
12,00

Menut alle 30 henkeä

Ajalla 1.8.2019 – 30.11.2019

MENU PASSAT 50,00

Maa-artisokkakeittoa, katkarapuja ja kylmäsavustettua hauen mätiä L, G
Gérard Bertrand Gris Blanc, France 55,00 / plo

Paistettua kuhaa, muhennettuja kauden sieniä ja mangoldia L, G
Dr Loosen Dr. L Riesling, Germany 66,00 / plo

Marinoituja marjoja, shamppanja-sabayon ja marenkia L
Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese 14,00 / 8cl     

MENU SIPULI 58,00

Gin-graavattu lohitartar, punasipulia ja mallasleipää L
Dr Loosen Dr. L Riesling, Germany 66,00 / plo

Saksanhirven fileetä, Lapin puikulaa ja tattia L, G
Stone Barn Zinfandel, USA 53,00 / plo

Uuniomena pannacotta ja Calvados-omenaa L
Fontanafredda Moncucco Moscato d’Asti, Italy 9,20 / 8cl

MENU NAVIGARE 69,00

Riimihärkää, pikkelöityjä kanttarelleja ja versoja L, G
Stone Barn Zinfandel, USA 53,00 / plo

Sorsaa á la Sipuli ja kermainen lintukastike L, G
Shelter Winery Lovely Lilly Pinot Noir, Germany 72,00 / plo

Tukkutorin juustoja ja hillottua raparperia VL, G

Manjari-mousse, appelsiinifinancier ja tyrniä L

Dows Nirvana Port, Portugal 11,20 / 8cl

Lisäksi menuisiin:

Kolmen juuston lajitelma ja hillottua fenkolia8,00
Välisorbetti6,00
Toinen alkuruoka10,00