RAVUT

RAVINTOLA SIPULIN RAPUMENUT

Tarjoillaan ajalla 3.8- 30.9.2019

Kotimaisia jokirapuja, tilliä ja paahtoleipää. Ravut päivän hintaan.

Ravintola Sipulin ravut keitetään perinteiseen tapaan ja tarjotaan paahtoleivän, tillin ja voin kera. Alkuun suosittelemme 10 rapua/ ruokailija.

I-koon (jätti) ravut ovat kooltaan vähintään 12 cm, II-koko vähintään 11 cm

ja normaalikokoinen III pituudeltaan vähintään 10 cm.

I ja II-koon jokirapuja saatavuuden mukaan.

Aperitiiviehdotuksia

Napue Gin tonic 16,50
Veuve Alban Blanc de Blancs Brut, France 53,00
Maschio dei Cavalieri Prosecco DOC Treviso Extra Dry 61,00
Taittinger Brut Reservé Champagne 88,00

Juomasuosituksia

Marskin ryyppy 8,60
Jubileums Akvavit 9,00
Dr Loosen Dr. L Riesling, Germany  66,00
Meyer-Fonné Gentil, France 72,00
Taittinger Brut Reservé Champagne 88,00

MENU HELAN

Paistettua kuhaa, muhennettuja sieniä ja mangoldia
Sans Air Sauvignon Blanc, France 56,00


Marinoituja marjoja, samppanja- sabayon ja marenkia
Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese 14,00/8cl

36,00

MENU HALVAN

Saksanhirven fileetä, Lapin puikulaa ja tattia
Stone Barn Zinfandel, USA 56,00


Uuniomenapannacotta ja calvadosomenaa
Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese 14,00/8cl

42,00

MENU TERSEN

Sorsaa a la Sipuli ja kermainen lintukastike
Shelter Winery Lovely Lilly Pinot Noir, Germany 72,00


Manjari- mousse, appelsiini financier ja hillottua tyrniä
Dows Nirvana Port, Portugal 11,20/8cl

46,00