
Sipulin jouluaatto
Katamme vuoden viimeisen joulupöytämme runsain herkuin jouluaattona 24.12.
Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi viettämään tunnelmallista aattoa perinteisten jouluherkkujen ääreen.
Jouluaaton joulupöytä on tarjolla 24.12. klo 14 – 20.
Jouluaterian jälkeen toivotamme teidät tervetulleiksi nauttimaan glögiä
ja ihania joulun tuoksuisia juomia Navigare baarin puolelle klo 20 saakka.
MENU 68€
Joulun parhaimmat herkut ovat katettuna 24.12. klo 14-20.
12 -vuotiaat ja sitä pienemmät tontut 2€ / ikävuosi
ALKURUOAT
Siianmätiä ja ruohosipuli-smetanamoussea (L,G)
Caviarttia (V,L,G)
Katkarapuja Skagen (L,G)
Lämminsavustettua lohta ja sitruunakastiketta (L,G)
Inkivääri-graavattua lohta (M,G)
Mustaherukkasilliä (M,G)
Suutarinlohirullia (M,G)
Katajanmarja-puolukkasilakkaa (M,G)
Rakuuna-sinappisilakkaa (M,G)
Valkosipulilla marinoitua naudan paahtopaistia ja karpalokastiketta (M,G)
Ankanmaksamoussea ja viinirypäle-sherryhilloketta (L,G)
Yrteillä maustettua kvinoasalaattia rucolapedillä, artisokkaa ja oliivia (V,G)
Paahdettua punajuurta, hasselpähkinää ja sinihomejuustoa (VL,G)
Piparjuurella maustettua metsäsienisalaattia ja versoja (L,G)
Raikkaita vihreitä salaatteja ja granaattiomena-vinegretteä (L,G)
Keitettyjä kotimaisia perunoita ja tillivoisulaa (L,G)
Leipävalikoima ja voi (L)
PÄÄRUOKIA
Joulukinkkua M, G
Lanttulaatikkoa L, G
Perunalaatikkoa L, G
Porkkanalaatikkoa L, G
Haudutettua punakaalia ja paahdettuja juureksia (L,G)
Joulumakkaroita L, G ja Sipulinsinappia M, G
JUUSTOPÖYTÄ
Ranskalaisia juustoja
Aprikoosihilloketta (V,G) ● Mustaherukkahilloketta (V,G)
Hunajapaahdettuja pähkinöitä (M,G)
Piparkakkuja (L)
MAKEAT
Kanelilla maustettua jogurttipannacottaa ja
mehustettuja brandy-kirsikoita (L,G)
Marjakakkua (VL, G
Macarons leivoksia (L)
Suklaakonvehteja (VL) ja marmeladeja (V,G)


