Buffetmenut

Buffet 2023

Buffetmenut 1.1.2024 – 04.08.2023

Aperitiiviehdotuksia

Pata Negra Brut Cava, Spain 8€ / 48€
De Castellane Champagne, France 15,00€ / 95,00€

Canapés 5€ /kpl

Maa-artisokkaa, tattaria ja caviartia V, G
Siika- tyrnicheviche L
Linnunmaksamoussea ja viikunaa M
Palsternakka-pannacotta L, G
Näkkileipää ja Peltolan Blue L, G
Suklaata ja vadelmaa L
Sitruunaa ja lakritsia L


Suosittelemme vähintään 3 kappaleen valikoimaa/henkilö

Buffet Kanava 58 €

ALKURUOAT

Raikasta vihersalaattia ja vadelma-vinegrette V, G
Yrteillä maustettua kvinoasalaattia, artisokkaa ja oliivia kahdella tapaa V, G
Salaatti paahdetusta maa-artisokasta, siemeniä ja vuohenjuustokastiketta VL,G
Togarashilla maustettua uunikurpitsaa, marinoitua lehtikaalia ja saksanpähkinää V, G
Maalaispateetta ja kirvelimajoneesia L
Lämminsavulohta ja ruohosipulikreemiä L, G
Rakuuna-sinappisilakkaa ja katajanmarja-puolukkasilliä M, G
Keitettyjä perunoita ja tilli-voisulaa L,G

Talon leipää ja voita L

***

PÄÄRUOKA

Paistettua maissikananrintaa, tattipolentaa ja tummaa rakuunakastiketta L, G

***

JÄLKIRUOKA

Jogurttipannacotta ja kirsikkaa L,G

Buffet Sipuli 66€

ALKURUOAT

Raikasta vihersalaattia ja vadelma-vinegrette V, G
Paahdettua keltajuurta, pinaattia ja kuttucheddaria L,G
Yrtillä maustettua kvinoasalaattia, artisokkaa ja oliivia kahdella tapaa V, G
Grillattua kananpoikaa, rucolaa ja savupaprikakastiketta L, G
Porsaan coppaa ja mustavalkosipuli-seesammajoneesia M, G
Salaatti katkaravuista, mustajuuresta ja limestä M, G
Graavattua lohta ja mustapippuri-sitruunamajoneesia L, G
Savustettuja järvikaloja ja pikkelöityä kaalia M, G
Rakuuna-sinappisilakkaa ja katajanmarja-puolukkasilliä M, G
Keitettyjä perunoita ja tilli-voisulaa L,G

Talon leipää ja voita L

***

PÄÄRUOKA

Paistettua nieriää, fenkolilla maustettua puikulaperunaa ja savu-voikastiketta L, G

***

JÄLKIRUOKA

Marja-Charlottekakkua ja italialaista marenkia VL

Buffet Makasiini 61 €

ALKURUOAT

Raikasta vihersalaattia ja calamansi-vinegrette V, G
Togarashilla maustettua uunikurpitsaa, marinoitua lehtikaalia ja limenlehtijogurttia L, G
Melonisalaattia, fetajuustoa, rapeaa kaprista ja seesaminsiemeniä LL,G
Dukkah paahdettua kukkakaalia, yrttitahinia ja granaattiomenaa V, G
Teriyaki-kanavartaita, kevätsipulia ja miso-ranchkastiketta L,G
Härkätataki, pikkelöityjä sieniä ja yuzu-soijakastiketta M, G
Inkivääri marinoitua lohta ja pikkelöityä kurkkua M, G

Talon leipää ja hummusta L,G

***

PÄÄRUOKA

Furikake lohta, sieni-kasvispaistosta ja sitruunaruohokastiketta L, G

***

JÄLKIRUOKA

Valkosuklaatiramisu, veriappelsiinia ja pistaasia VL

Yllä olevat menut ovat tilattavissa seurueille 30 henkilöä tai enemmän.
Lisätietoa allergisoivista ruoka-aineista saat henkilökunnaltamme.