Juhlat ja tilaisuudet

Juhlat ja tilaisuudet Ravintola Sipulissa

Talvipuutarha, Bankettisali, Kanavasali ja merihenkisiä kabinetteja saman katon alla

Vanhaan punatiiliseen satamamakasiiniin rakennettu Ravintola Sipuli on poikkeuksellisen monipuolinen tilausravintolakokonaisuus. Olipa kyseessä intiimi perhejuhla, suuret yritysjuhlat tai unohtumattomat häät, Sipuli tarjoaa upeat puitteet kaikille tilaisuuksille. Meillä juhlit myös kesän riemukkaimmat rapujuhlat!

Bankettisali ravintolan ylimmässä kerroksessa on ideaali 40-80 henkilön tapahtumille. Tilasta löytyy valmiina kokoustekniikkaa sekä piano. Talvipuutarhaan yhdistettynä ne mahdollistavat jopa 400 henkilön istuvan tilaisuuden. Bankettisalia voi käyttää hääjuhlassa esim. vihkitilana.

Esimerkkejä tilaisuuksista Bankettisalissa:

Yritysten kokoukset ja seminaarit
Pienemmät hääjuhlat ja vihkitilaisuudet
Merkkipäivien juhlistaminen ja syntymäpäivät

Talvipuutarha on oma erillinen ravintolasali kahdella sisäänkäynnillä suoraan Uspenskin katedraalin alla. Talvipuutarhalla on myös oma terassialueensa. Pyöreillä pöydillä Talvipuutarhassa mahtuu juhlimaan 200 henkilöä. Tilassa on oma valo- ja äänitekniikka sekä mahdollisuus lavarakennelmalle.

Esimerkkejä tilaisuuksista Talvipuutarhassa:

Suuret hääjuhlat ja vihkimiset
Yritysten juhlat ja gaalat
Pikkujoulut ja vuosijuhlat

Kanavasali on L-kirjaimen muotoinen tila ravintolan 3. kerroksessa. Salin kattoikkuna antaa Uspenskin Katedraaliin. Kanavasaliin mahtuu ruokailemaan jopa 50 henkilöä yhtenäisen pöydän ääreen.

Esimerkkejä tilaisuuksista Kanavasalissa:

Yksityiset illalliset ja juhlaillalliset
Pienet perhejuhlat ja kokoukset
Yritysten lounastapaamiset

Laivatunnelmaa henkivät myös kabinetit, jotka on nimetty legendaaristen purjelaivojemme mukaan. Ylellinen mahonki ja himmeänä kiiltävä messinki vievät meidät kapteenien arvokkaisiin tiloihin ja vanhojen valtamerilaivojen maailmaan. Kabinetteja voi tarpeen mukaan yhdistää.

Esimerkkejä tilaisuuksista Kabineteissa:

Yksityiset kokoukset ja työpajat
Pienet perhejuhlat ja illalliset
Tärkeät bisnestapaamiset ja neuvottelut

Ei ole sattumaa, että Sipuli on yksi Helsingin suosituimmista tapahtumapaikoista. Meillä järjestyvät kaikenlaiset juhlat ja tilaisuudet, ja täällä on mahdollista toteuttaa juuri se omanlainen juttu. Olipa kyseessä muodollinen illallinen, rento cocktail-tilaisuus tai teemajuhla, tilamme ja henkilökuntamme varmistavat, että tapahtumasi sujuu täydellisesti.

Toivomme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Vahvistattehan menu- ja juomavalintanne ravintolalle kaksi viikkoa ennen tilaisuuttanne. Erikoisruokavaliot ja allergiat huomioimme ennakkoilmoituksenne mukaan. Viisi (5) arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistettu henkilömäärä on laskutusperuste.

juhlat ja tilaisuudet sipulissa, hääjuhlat

Hääjuhlat

juhlat ja tilaisuudet sipulissa, seisova pöytä

Buffetmenut

juhlat ja tilaisuudet sipulissa, illalliskattaus

Illallismenut