Juhlat

Juhlat Ravintola Sipulissa

Talvipuutarha, Bankettisali, Kanavasali ja merihenkisiä kabinetteja saman katon alla

Vanhaan punatiiliseen satamamakasiiniin rakennettu Ravintola Sipuli on poikkeuksellisen monipuolinen tilausravintolakokonaisuus.

Bankettisali ravintolan ylimmässä kerroksessa on ideaali 40-80 henkilön tapahtumille.
Tilasta löytyy valmiina kokoustekniikkaa sekä piano.
Talvipuutarhaan yhdistettynä ne mahdollistavat jopa 400 henkilön istuvan tilaisuuden.
Bankettisalia voi käyttää hääjuhlassa esim. vihkitilana.

Talvipuutarha on oma erillinen ravintolasali kahdella sisäänkäynnillä suoraan Uspenskin katedraalin alla. Talvipuutarhalla on myös oma terassisalueensa.
Pyöreillä pöydillä Talvipuutarhassa mahtuu juhlimaan 200 henkilöä. Tilassa on oma valo- ja äänitekniikka sekä mahdollisuus lavarakennelmalle.

Kanavasali on L-kirjaimen muotoinen tila ravintolan 3. kerroksessa. Salin kattoikkuna antaa Uspenskin Katedraallille. Kanavasaliin mahtuu ruokailemaan jopa 50 henkilöä yhtenäisen pöydän ääreen.

Laivatunnelmaa henkivät myös kabinetit, jotka on nimetty legendaaristen purjelaivojemme mukaan. Ylellinen mahonki ja himmeänä kiiltävä messinki vievät meidät kapteenien arvokkaisiin tiloihin ja vanhojen valtamerilaivojen maailmaan. Kabinetteja voi tarpeen mukaan yhdistää.

Ei ole sattumaa, että Sipuli on yksi Helsingin suosituimmista tapahtumapaikoista. Täällä on mahdollista toteuttaa juuri se omanlainen juttu.

Toivomme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Vahvistattehan menu- ja juomavalintanne ravintolalle kaksi viikkoa ennen tilaisuuttanne.
Erikoisruokavaliot ja allergiat huomioimme ennakkoilmoituksenne mukaan.
Viisi (5) arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistettu henkilömäärä on laskutusperuste.

Hääjuhlat

Buffetmenut

Illallismenut