Vappubuffee 1.5.24

MENU

ALKURUUAT

Piparjuurisilakkaa ja sinappi-rakuunasilliä L,G
Siianmätismetanaa ja punasipulia L,G
Lämminsavustettualohta ja ryytisinappimajoneesia M,G
Graavattua lohta ja kevään kasviksia M,G
Keitettyjä varhaisperunoita ja tilli-voisulaa L,G
Varhaisperunasalaattia, marinoitua parsaa ja paahdettua pancettaa M,G
Ceasarmarinoituja katkarapuja, romainesalaattia ja krutonkeja M
Melonisalaattia, fetajuustoa ja paahdettuja seesaminsiemeniä L,G
Fenkolilla maustettua salamia, rucolaa ja marinoituja oliiveja M,G
Maalaisterriiniä ja kirsikkahilloketta M,G
Leipävalikoima ja voita L

PÄÄRUOKIA

Glaseerattua naudan ulkofileetä ja timjamikastiketta M,G
Paahdettua lohta ja ruohosipuli-voikastiketta L,G
Tillinsiemenillä maustettua perunaterriiniä ja parsa-kasvispaistosta L,G

JÄLKIRUOKAPÖYTÄ

Juustolajitelma- kolmea erilaista, siemennäkkileipää ja aprikoosihilloketta G
Mansikka pannacotta, basilika-mansikkasalaattia ja valkosuklaata VL,G
Pikkumunkkeja L
Macarons lajitelma L,G
Suklaakonvehteja VL, Marmeladeja V,G

LAPSILLE

Paahdettua maissikananrintaa M,G
Nakkeja ja lihapullia M,G
Lohkoperunoita M,G
Vihersalaattia, kurkkua ja tomaattia M,G
Perunasalaattia M,G